nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Comedytrain International presents: Michelle Buteau

Op 22 december treedt Michelle Buteau op in Toomler, Amsterdam.

De Amerikaanse actrice/com├ędienne Buteau brengt haar grote persoonlijkheid naar het podium en scherm. Momenteel is ze te zien in de Netflix film Always be my maybe en ze is een van de hoofdrolspelers in de tv-remake van First Wives club. Buteau heeft stand-up specials gehad op Netflix en Comedy Central, en was ook te zien op 2 Dope Queens op HBO. Ze is tevens co-host van de populaire podcast Adulting met Jordan Carlos.

Meer info en tickets:
www.comedytrain.nl

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...