nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Harrie Jekkers, Leon van der Zanden, Paul de Munnik, Raf Walschaerts

Harrie Jekkers is een van de artiesten, die meewerkt aan het project ‘Bekijk het Mauritshuis met je oren’, waarbij bekende artiesten zich laten inspireren door een werk uit de collectie van het museum. Spinvis is de eerste artiest in het rijtje – hij maakt een nummer over het schilderij ‘Meisje met de parel’ van Vermeer. Jekkers is in 2020 aan de beurt.
Meer info:
www.mauritshuis.nl

Leon van der Zanden gaat meewerken aan een nieuwe docu-serie over de laatste ontwikkelingen op genetisch gebied. Aan de Maastricht University kunnen ze via het DNA-materiaal uit wangslijm de stamboom bepalen, helemaal tot aan de oorsprong. Van der Zanden is het “proefkonijn” hiervoor. De komende 2 jaar gaan 7 studenten onder leiding van professor Smeets intensief onderzoek doen naar de roots van van der Zanden. De docu-serie gaat dit proces volgen.

Paul de Munnik werd ook toegevoegd aan de line-up van Vrienden van Amstel Live.
www.amstel.nl

Raf Walschaerts zingt mee op ‘Je woord’, de nieuwe (eerste) single van de Vlaamse zangeres RIET (Riet Muylaert, die zich daarvoor Jackobond noemde).

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...