nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen Treurteevee start vanavond

Na de herhaling van het eerste seizoen worden vanaf vanavond nieuwe afleveringen uitgezonden van TreurTeeVee, het tragikomische, absurdistische programma van het Amsterdamse makerscollectief Circus Treurdier. NPO3, 22.30 uur.

TreurTeeVee was voor het eerst te zien op vpro.nl in 2014 met twee pilots, gefinancierd met crowdfunding. Eén van de pilots werd vervolgens hoog gewaardeerd tijdens de 3LAB tv-week. Daarop volgde in 2017 een eerste serie van vier afleveringen, met in de hoofrollen Ellen Parren, Jan-Paul Buijs, Peter van Rooijen en Thomas Spijkerman.

TreurTeeVee is een co-productie van Pupkin Film met de VPRO.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.