www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Tommy Tiernan naar Nederland en Vlaanderen

Tommy Tiernan komt met zijn nieuwe show ‘Tomfoolery’ naar Nederland en Vlaanderen. Op 29 maart speelt hij in de Arenberg in Antwerpen, 30 maart La Madeleine in Brussel. Op 5 april in Comedy Club Haug in Rotterdam en op 6 april bij Boom Chicago in Amsterdam.

“Tommy Tiernan is zo’n begaafde performer dat hij zich op paden begeeft waar collega’s zich niet durven te begeven. ‘Tomfoolery’ is een opwindende mix van persoonlijke en flamboyante verhalen, zoals we ze van de inmiddels 50-jarige comedian kennen. Zijn unieke kijk op alledaagse situaties is soms diepgaand en donker, maar soms ook heel luchtig en simpel. Tiernan brengt het allemaal met veel charme en flair.”

De kaartverkoop is gestart:
kaarten Nederland
kaarten Vlaanderen

Categorie: International | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.