www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Freek de Jonge in Volle Zalen

Freek de Jonge staat vanavond centraal in Volle Zalen.

De Jonge werd dit jaar 75 jaar. In welke fase van z’n leven én kunstenaarschap is hij inmiddels beland? Volle Zalen volgt Freek de Jonge en zijn vrouw Hella exclusief tijdens hun vele projecten. Hella is onder andere verantwoordelijk voor kostuums, licht en vormgeving van Freeks shows. Presentator Cornald Maas ontmoet beiden in de coulissen van Koninklijk Theater Carré, waar Freek zojuist hoogtepunten uit z’n oeuvre heeft gebracht. In een vol Carré staan vond hij altijd vanzelfsprekend, maar het voelt nu meer als een soort comeback. Wat voor relatie heeft hij na vijftig jaar met zijn publiek? En is Freek kwetsbaarder geworden op deze leeftijd?

Volle Zalen wordt uitgezonden op NPO2 om 20u25.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...