Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Sinterklaas Gedichtenservice op Radio 5 met Frank van Pamelen en Jan J Pieterse

Na het succes van vorig jaar organiseert Radio 5 donderdagmiddag 5 december opnieuw de Sinterklaas Gedichtenservice en dit voor mensen die niet kunnen óf willen dichten.

Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse zijn de dichters van dienst, die donderdagnamiddag tussen 14:00 en 18:00 uur met hun pen in de aanslag zitten om de luisteraars te helpen. Zij schrijven, aan de hand van eigenschappen, hobby’s etc die opgegeven worden, gedichten waardoor de toehoorders met de oren klapperen. Een lach en een traan; het zit er allemaal in.

Luisteraars kunnen het dichtverzoek tijdens de uitzending achterlaten bij het belteam van Radio 5 via 0800 – 3000 555 of appen (klik in de header op ‘app de studio’). Je kan ook al voor 5 december je dichtverzoek doorgeven via gedicht@radio5.nl.

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...