nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TVL Wintervertellingen met o.a. Jeron Dewulf

Analoog met de zomervertellingen, waarbij een cabaretier op een openluchtlocatie het publiek entertaint met een uurtje comedy, organiseert de Vlaamse regionale omroep TVL twee winteredities van de Vertellingen.

Op 11 december treedt Joost Van Hyfte op op de Lutgart site in Beringen. Bij regenweer gaat het door in H-Block van de Lutgart site. Op 18 december is het de beurt aan Jeron Dewulf. Bij droog weer staat hij op het Centrumplein Ter Motten in Dilsen-Stokkem, bij regenweer is het in Zaal Nieuwenborgh

Toegang en biertje zijn gratis, maar bezoekers moeten wel hun eigen stoeltje (en een warme jas) meebrengen.

Meer info:
www.tvl.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...