Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Claudia de Breij, Alex Klaasen, Marc Marie-Huijbregts, Youp van ’t Hek, Simone Kleinsma, Thomas Acda, Johan Goossens, Sven De Leijer

Claudia de Breij, Alex Klaasen, Marc Marie-Huijbregts, Youp van ’t Hek, Simone Kleinsma, Thomas Acda en andere BN’ers hebben een nieuwe versie opgenomen van ‘Ik ben een kerstbal’ van Ernie en Bert. Hiermee willen ze geld inzamelen voor het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Ook Johan Goossens gaat meedoen aan The Roast of Ali B op Comedy Central op 17 december. Eerder was al bekend gemaakt dat ook Henry van Loon, Rob Geus, Prem Radhakishun, Ferry Doedens, Brace en Bugra Gedik Ali B gaan roasten, net zoals Willie Wartaal en I Am Aisha.

Tijdens de feestdagen maakt Sven De Leijer voor de Vlaamse zender Eén opnieuw het jaaroverzicht Vrede op aarde, waarin hij zich samen met enkele gasten buigen over de geestigste, de vreemdste en de opvallendste beelden van het voorbije jaar. De opnames hiervoor vinden plaats op 11, 14, 17, 20, 23, 27 en 30 december in de studio van Videohouse in Vilvoorde (BE). Gasten zijn o.a. Philippe Geubels en Bart Cannaerts. Wil je bij de opnames aanwezig zijn, kan je je aanmelden via onderstaande link:
www.een.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...