www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe album: RAMSES – Maarten Heijmans zingt Ramses Shaffy

Maarten Heijmans, de acteur die Ramses Shaffy vertolkte in de tv-serie Ramses, heeft een album opgenomen, waarop hij eigen interpretaties brengt van Shaffy’s repertoire.

De verzameling songs die Heijmans voor RAMSES heeft geselecteerd bevat bekende Shaffy nummers als ‘Sammy’, ‘Laat me’, ‘Zing vecht’, en ‘Wij zullen doorgaan’, maar hij wilde zeker niet dat het een Best of met alleen maar meezingers zou worden.

“De Shaffy songs die mij het meeste hebben geraakt behoren misschien wel tot zijn onbekendere werk, nummers als Als je niet bij me bent of Slaapliedje. Elk nummer op dit album heeft veel voor me betekend tijdens de voorbereiding en het draaien van de dramaserie en ik heb aan elke track iets persoonlijks kunnen toevoegen”.

Het album is vanaf 1 december verkrijgbaar. In het voorjaar speelt Heijmans met zijn band de nummers van RAMSES live tijdens de RAMSES album tour.

www.maartenheijmans.nl

Tracklist:
1. Sammy
2. Heerlijk
3. Laat me
4. ‘k Had jou als een deur achter me dichtgedaan
5. Nannis
6. Jij bent nu daarbinnen
7. Slaapliedje
8. Als je niet bij me bent
9. 5 uur
10. We leven nog
11. ’t Is stil in Amsterdam
12. Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder
13. We zullen doorgaan (live in Tivoli)

Categorie: CD | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...