www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Farbod Moghaddam, Ilse Warringa, Marc de Hond, Bas Hoeflaak

Farbod Moghaddam en Marc de Hond zullen ook meedoen aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, dat op 23 december op NPO2 start. Eerder was al bekend dat ook Louise Korthals, Viggo Waas en Albert Jan van Rees (Foute Vrienden) gaan deelnemen.

Ilse Warringa maakt deel uit van de Nederlandse stemmencast van de nieuwe animatiefilm Dolittle. Deze zal vanaf half januari in de bioscopen te zien zijn.

Vanaf januari 2020 zou Marc de Hond zijn geannuleerde theatershow ‘Voortschrijdend inzicht’ hernemen – vorig jaar had hij deze stopgezet omdat er blaaskanker bij hem was geconstateerd. De Hond heeft echter besloten om deze show om te dopen tot een theaterkunstproject, een interviewmarathon voor zijn kinderen. Hij zal dit voorjaar te zien zijn in 29 theaters waar hij elke avond wordt geïnterviewd over zijn leven. Artiesten die hieraan zullen meewerken zijn o.a. Claudia de Breij, Paul de Leeuw en Ruben Nicolai. Via deze interviews over zijn leven wil hij iets nalaten aan zijn kinderen, moest hij de ziekte niet overleven en zijn kinderen niet zien opgroeien.

Bas Hoeflaak speelt een rol in de nieuwe jeugdreeks Remy en Juliyat, die sinds deze week te zien is op NPO Zapp. Hij speelt de collega van Remy’s vader.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...