nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

LichteGedichtenDag 2020

Gedichten en gelach. Gaat dat samen? Tuurlijk – dat wordt bewezen op de LichteGedichtenDag. De vierde editie van de landelijke ‘LichteGedichtenDag’, de aftrap vande Poëzieweek, strijkt op 30 januari 2020 neer in de Philharmonie in Haarlem. Een avond vol cabareteske verzen en schuddebuikpoëzie. Virtuoze taaltovenaars met gevoel voor humor. Verwacht visuele ollekebollekes, vileine kwatrijnen en amazing meezingverzen.

Van oude meesters als Ivo de Wijs en Jan Boerstoel tot nieuw talent als Theo Danes, Machiel Pomp en Lonneke Dort. Johan Hoogeboom zingt hilarische liedjes en Erik van Muiswinkel brengt stuiterend stuntrijm.

De presentatie is opnieuw in handen van Frank van Pamelen en Jan J. Pieterse. Alle artiesten, sorry dichters, zullen bewijzen dat gedichten en gelach wel degelijk samen gaan.

Meer info:
www.theater-haarlem.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon