nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers De Humorklas bekend

De deelnemers van De Humorklas zijn bekend. Het zijn Karel De Rijcke, Charlotte Vandegehuchte, Benjamin Roeges, Jonas Van Weerst, Fré Vanwijnsberghe, Quinten Leon, Peter Kluppels, Jade Mintjens en Yannick Joos.

Op 25 januari vindt de kwartfinale plaats in De Truukendoos in Harelbeke. De halve finale is op 4 maart in CC Palette in Overpelt. Coucke zal hen doorheen een aantal try-outs tot aan de finale op 25 maart in CC Asse begeleiden. De leerlingen krijgen ook nog workshops van gastdocenten: Henk Rijckaert (Docent Humoristisch Vloggen), Jeron Dewulf (Professor Improvisatie) en Walter Baele (Hoogleraar Typetjes en Imitaties).

In het verleden werd De Humorklas gewonnen door Jens Dendoncker (2013), Sander VDV (2016) en Yannick Noben (2018).

Foto: Radio 2

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...