www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Het Grote Oudejaarsconference Overzicht 2019 – aanvullingen

Op 10 december publiceerden we een uitgebreid overzicht met alle landelijke en lokale oudejaarsconferences, van Nederland én Vlaanderen.
Het Grote Oudejaarsconference Overzicht 2019

Maar dat is nog niet alles!

Berit Companjen, Tim Hartog, Teun van den Elzen – Oudejaarsconference aan de Maas

Comedy Club Haug in Rotterdam presenteert de allereerste Oudejaarsconference aan de Maas.
website

Op 31 december denderen onze eigen Berit Companjen, Tim Hartog en Teun van den Elzen als onophoudelijke vonkenregen door 2019!

Met champagne, oliebollen en na afloop een eersterangs uitzicht op het Erasmusbrug-vuurwerk met een killer party.
Niemand minder dan de Infamous Mudclub dj’s Monica Electronica, Josz LeBon & Sierk (resident Performance Bar) hosten de after party!

Voor alle party-poepers die liever thuisblijven wordt de show van 31 december via ons splinternieuwe YouTube-kanaal gelivestreamd.

Bader El Khalfi – WAT WAT WAT!

Als Almeerse comedian en sinds kort zelf slechthorende, wil Bader El Khalfi niet-horenden uitnodigen om naar zijn oudejaarsconference te komen. In zijn show ‘WAT WAT WAT!’ bevraagt hij zichzelf op 28 december in KAF in Almere – mét gebarentolk – op zijn culturele achtergrond, zijn seksuele geaardheid en slechthorendheid.
website

Als oudste zoon van gescheiden ouders werd Bader El Khalfi op zes-jarige leeftijd de man in huis. “Daarna raakte ik de weg kwijt.” Zijn oudejaarsconference is een zoektocht naar wie en wat hij is. Bovendien kwam hij een jaar geleden erachter dat hij slechthorend is. Omdat hij ook niet-horenden van zijn show wil laten genieten, heeft El Khalfi gebarentolk Cora Mulder naast hem op het podium staan. ‘Ik wil dat iedereen inclusief is’, zegt hij met een knipoog. ‘En ik wil elke dag een beetje beter mens worden. (..) Mijn slechthorendheid heeft me niet weerhouden om het podium te beklimmen. Integendeel, het is mijn drive. Het heeft me aangemoedigd om de eerste slechthorende te zijn met een Oudejaarsconference.’

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.