nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: De Hehohoho Christmas Show, Farbod Moghaddam

Een overzicht van de premières deze week, met: Hehobros (foto), Farbod Moghaddam

Pepijn Schoneveld, Willem Voogd – De Hehohoho Christmas Show
Premiere: Theater Bellevue in Amsterdam, 18 dec 2019.

Een liefdevolle avond waarin de mannen elkaar met meedogenloze grappen zullen bestoken en niet zullen sparen om zo de ware kerstgedachte in stand te houden. Gelukkig maar, want wie wil er nou écht met kerst bij familie zijn? Lig je niet liever alleen op de bank, te swipen op zoek naar echte liefde, met een schuin oog gericht op All You Need Is Love? Maar ja, dan ligt – naast de winterdepressie – FOMO op de loer. Dus kiezen deze vrienden voor elkaar. Maar krijg je dan niet dezelfde irritaties als bij familieleden? Komen die niet juist tot uiting in deze tijd van reflectie en bezinning?

Te zien tot en met 28 december 2019.
speellijst

Farbod Moghaddam – Vers van de pers
Premiere: Diligentia in Den Haag, 21 dec 2019.

Zijn hart is als een vogel in een kooi, maar op het podium is het als een blaadje in de wind. Geproduceerd in Iran en geassembleerd in Nederland neemt Farbod Moghaddam je mee in een mysterieuze reis door zijn ziel. Vlieg mee op een tapijt door de bazaar van zijn geurige en kleurige herinneringen. Zijn voorhuid-loze leven biedt namelijk een vat vol spannende avonturen. Avonturen en belevenissen die doorlopen als de wenkbrauw van zijn vader. Zal hij vrede vinden in zijn hart dat vol verwachting klopt achter een bedje van Perzisch borsthaar? Wordt dit een nacht uit duizenden of één uit duizend en één nachten? Gaat hij eindelijk zijn rijbewijs halen? Verwacht een avond vol emotie en inspiratie. En sarcasme.

Te zien tot en met 15 mei 2020.
speellijst

foto: Anne van Zantwijk

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.