www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Toon Hermans, Ramses Shaffy, Lebbis

Standbeeld Toon Het standbeeld van Toon Hermans, gemaakt door Loek Bos, heeft een nieuwe plaats gekregen in Sittard. Het beeld stond oorspronkelijk naast de schouwburg, maar is in 2016 verhuisd naar de belevingsexpo Toon Thuis in het voormalige V&D-gebouw, waar het voor het laatst te zien was. Sindsdien stond het in de gemeentelijke opslag. Nu heeft het een nieuw plekje gekregen bij Erfgoedcentrum De Domijnen in Sittard.

Er is een tweede druk verschenen van het boekje ‘Ramses Shaffy, zijn Leidse jaren’ van Peter van der Geer met 25 verhalen en 2 wandelroutes over de Leidse jaren van Shaffy. In deze tweede druk is ook een recent ontdekte klassefoto uit 1952 opgenomen van Shaffy in klas 5, zijn laatste schooljaar op het Huygens Lyceum. Het boekje kost € 10 en is verkrijgbaar in de Leidse boekhandels en het VVV of te bestellen via info@hoogsammy.nl.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...