nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Comedy Night Leids Cabaret Festival, Jandino Asporaat, Gerard Vermeersch, Xander De Rycke

Voor het eerst tijdens het Leids Cabaret Festival krijgen alle deelnemers de kans om tussen audities en workshopweekend nog een keer te spelen: op 25 januari wordt er daarom een speciale Comedy Night georganiseerd in Aloha Wijk aan Zee, in een zaaltje op het strand. Tickets kosten 10 euro, of 35 euro incl. 3 gangen diner.
Meer info en tickets:
www.eventbrite.nl

Jandino Asporaat gaat een FC Kip-restaurant, gebaseerd op het restaurant uit de Bon Bini Holland-films, openen in Rotterdam. Verwacht wordt dat het restaurant in april zal opengaan. Asporaat zal zelf af en toe in de zaak staan.

We schreven al eerder over de tentoonstelling ‘Gerard Tedju Tedju’, die gaat over de in 1974 overleden Vlaamse cabaretier Gerard Vermeersch. Naar aanleiding hiervan geeft het Yper Museum een glossy magazine over Vermeersch uit met extra beeldmateriaal, een uitgebreide biografie van Vermeersch als cabaretier, theaterman, radioman, televisieman, leraar, schilder en Ieperling. Deze glossy is verkrijgbaar in het museum of via de Confrérie Gerard Vermeersch. Volgend jaar wordt het archief Gerard Vermeersch in bewaring gegeven aan het Stadsarchief en er zijn plannen om in 2024 een boek uit te geven rond het leven en werk van Vermeersch.
Eerdere berichtgeving

Een slachtoffer van de Bende van Nijvel is boos op comedian Xander De Rycke over een grap in diens mediaconference en overweegt een klacht in te dienen. “Het gaat er ons vooral om een signaal te geven dat aan alles grenzen zijn. Ook aan dergelijke, zielige humor,” bericht Het Nieuwsblad.
www.nieuwsblad.be

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon