nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedyhuis comedycursus en workshops in de winter

Deze winter organiseert het Comedyhuis in Utrecht opnieuw een comedycursus en een comedy workshop.

De comedycursus duurt 7 weken en is voor een beginner van stand-up comedy die hier aan zijn/haar materiaal leert werken onder begeleiding van ervaren comedians. De lessen zijn iedere maandag. Deze zijn op 13, 20 en 27 januari en maandag 3, 10, 17 en 24 februari met een eindshow op 2 en 3 maart.

Ook organiseert het Comedyhuis een wintercourse voor de beginnende (en iets gevorderde) stand-up comedian die in korte tijd beter wil worden. Deze cursus van een week is gedurende vier avonden (van 19.15 t/m 22.00 uur) achter elkaar (in dezelfde week). Dat betekent dus zo snel mogelijk grappen schrijven, structureren, én uit je hoofd leren tot je aan het einde van de week klaar bent om een optreden te geven in de Comedyhuis Club. Ideaal als introductie voor mensen die een keer comedy willen proberen. De wintercourse gaat door op 2, 3, 4 en 5 januari met een eindshow op 8 januari.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op info@comedyhuis.nl.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...