nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ed Gamble naar Nederland en België

Ed Gamble komt volgend jaar naar Nederland en België: op 11 maart staat hij in het Muziekgebouw Eindhoven, op 14 maart in het Zuiderpershuis Antwerpen en tenslotte op 15 maart in Boom Chicago Amsterdam.

De Britse Gamble is een graag geziene gast in de Britse comedy show Mock Of The Week (BBC2) en is een steeds meer bekender gezicht op televisie in programma’s als Live At The Apollo, 8 out of 10 Cats en Roast Battle. Hij is ook co-presentator van Radio X’s zondagochtendshow met Matt Crosby en is co-host van de smash-hit podcast Off Menu met James Acaster. Hij deed verschillende stand-up optredens bij The Russell Howard Hour, Live at the Comedy Store en Conan.

Na twee uitverkochte tours in het Verenigd Koninkrijk is nu de rest van Europa aan de beurt.

Meer info en tickets (de kaartverkoop voor België is nog niet van start gegaan):
Muziekgebouw Eindhoven
Zuiderpershuis Antwerpen
Boom Chicago

Categorie: International | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...