www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Gabbers

Vanavond wordt de tweede editie van Gabbers herhaald op RTL5, om 20.30 uur.

“Registratie van de tweede editie van de wervelende comedyshow ‘Gabbers’ met Jandino Asporaat, Philippe Geubels, RouĂ© Verveer en Guido Weijers. Dit jaar hebben de topcomedians gekozen voor een tropische setting. De show staat bol van gezamenlijke stand-up, solo’s, muziek, dans en natuurlijk een hoop spektakel. Dit jaar maakt ook een aantal bekende gasten hun opwachting. Jody Bernal zingt zijn grote zomerhit ‘Que Si Que No’, kickbokser Rico Verhoeven geeft een lesje vrouwen versieren en de Ashton Brothers zorgen voor een extra dosis slapstick.”

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.