www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Meer oudejaarsconferences online en op tv: Dolf Jansen, Sjaak Bral, Twentse Eindejaarsconference, Rob Scheepers

‘Oudejaars 2019’ van Dolf Jansen wordt op 30 januari in zijn geheel op Youtube geplaatst. Vanaf 20.30 uur te zien op het Youtube-kanaal van Dolf Jansen.
www.youtube.com/user/dolfjansenzelf

Sjaak Bral zal ook dit jaar op oudejaarsavond te zien zijn op Omroep West. Deel 1 van Vaarwel 2019! wordt uitgezonden om 19.00 uur, gevolgd door deel 2 om 20.00 uur, met daarna de herhaling. Op 1 januari wordt vanaf 7.00 uur elk uur de samenvatting uitgezonden.

De Twentse Eindejaarsconference 2019 met Nathalie Baartman, André Manuel, Helligen Hendrik en Thijs Kemperink zal te zien zijn op TV Oost op 31 december om 21.10 uur en op 1 januari om 10.00 en 14.00 en 20.10 uur.

De oudejaarsconference ‘Scheepers checkt uit’ van Rob Scheepers zal op 2 januari te zien zijn op de site van het Eindhovens Dagblad, vanaf 20.00 uur live vanuit het Parktheater in Eindhoven. De livestream is gratis voor abonnees. Voor niet-abonnees komt de show na 8 januari online, na de laatste voorstelling.

Categorie: Elders op het web, Op tv | Meer over: , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.