www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Wouter Deprez

Vanavond zendt de Vlaamse zender Q2 de TV-registratie uit van Levend en Vers van Wouter Deprez.

“Na vijftien jaar optreden is het tijd voor een herontdekking. Wat doe ik het allerliefste? Anekdotes vertellen, onzin uitslaan, beetje improviseren, primitieve liedjes zingen. Met de goesting van het begin en de ervaring van de oude rot. Ik wou losse stukken maken, maar ze groeien toch weer aan mekaar, tot een verhaal. Ik schrijf dit tekstje tijdens de voorbereidingsfase. Daarnet schreef ik een nieuw stukje voor de voorstelling, over hoe sportief ik mij voel bij elk bezoek aan een sportwinkel. Daarvoor stemoefeningen gedaan. Vanochtend vroeg gaan joggen. Vijf kilometer, om in vorm te geraken voor het podium. Kom maar langs. Ik kan niet wachten om u vanalles te vertellen.”

Levend en Vers wordt uitgezonden op Q2 om 23u00 en herhaalt op 1 januari om 22u30. Q2 is helaas niet in Nederland te ontvangen.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...