nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Hans Keller overleden, De Luizenmoeder, Klikbeet

Op 19 december jl is documentairemaker Hans Keller overleden op 82-jarige leeftijd. Keller was de bedenker van het televisieprogramma ‘Het gat van Nederland’ waarin Kees van Kooten en Wim de Bie korte, documentaire sketches bracht. Het programma kreeg in 1973 de Zilveren Nipkowschijf en was voor Van Kooten en De Bie het begin van een lange samenwerking met de VPRO.
in memoriam Volkskrant

De Vlaamse commerciĆ«le zender zendt vanaf 8 januari het nieuwe seizoen van De Luizenmoeder uit: ook deze tweede reeks is een remake van de Nederlandse versie. Verschillende Vlaamse media berichtten echter dat er plannen zouden zijn voor een derde reeks, maar dan zou er met nieuwe Vlaamse scenario’s gewerkt moeten worden. VTM wil dit echter niet bevestigen.

Nog geen aankondiging van het nieuwe seizoen van Klikbeet, maar wel een leuke persilage op Mensen met M.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.