www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Lenette van Dongen

De tv-registratie van ‘Tegenwind’ door Lenette van Dongen wordt vanavond herhaald op NPO1, om 22.25 uur.

“Na dertig jaar lust en last, mode en meningen, gezellige drukte en onverdraagzaamheid verlaat Lenette huis en haard in de grote stad om in een dorp dichtbij zee haar rust te vinden. Terug naar de natuur. Maar is de natuur wel die beloofde rustbrenger? Vindt ze haar ZEN? Of houdt ze haar ZODEMIETER OP? Cabaretière, presentatrice, zangeres Lenette van Dongen laat in haar tiende voorstelling Tegenwind als geen ander de zaal met fenomenale zelfspot meegenieten van haar zoektocht.”

foto: Alek Bruessing

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.