nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Grof Geschud maakt taboe-onderwerpen bespreekbaar voor jongeren

Lander Severins en Myrthe van Velden, samen cabaretduo Grof Geschud, hebben meegewerkt aan Taboo, een lespakket door Joetz vzw rond gevoelige onderwerpen bij jongeren. In enkele video’s proberen zij taboe-onderwerpen bespreekbaar te maken bij jongeren. De onderwerpen die uitgekozen werden, zijn: zelfmoordgedachten, onzekerheid en prestatiedruk, labels, en sociale media en taalgebruik.

In samenwerking met hen bracht Joetz vzw een gratis lespakket uit, dat als doel heeft om bepaalde topics uit een taboesfeer te halen. Het pakket bestaat uit vier video’s met telkens een bijbehorende lesfiche. In de video’s treden Lander en Myrthe, beiden 23 jaar oud, op als ervaringsexperts en stellen ze activerende vragen.

Het volledige lespakket van Taboo kan gratis geraadpleegd worden via:
healthies.joetz.be/taboo

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.