nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Club Lourdes aan zee met o.a. Paul van Vliet

Van 9 februari t.e.m. 7 maart organiseert het Zuiderstrandtheater in Scheveningen de derde editie van Club Lourdes aan zee: met gevestigde namen en nieuw talent wordt er een ode aan het variététheater gebracht in de Lourdeskerk.

Het festival opent op 9 februari met ‘Een avond aan zee’ – dit is de titel van de voorstelling, waarmee Paul van Vliet 50 jaar geleden op de bühne stond. Speciaal voor Club Lourdes aan zee speelt van Vliet eenmalig een matineevoorstelling met sketches, typetjes en liedjes uit zijn rijke oeuvre. Documentairemaker Thom Ferwerda kijkt met Paul van Vliet terug op de voorstelling van vijftig jaar geleden, het heden en de periode daartussen. Gasten tijdens deze namiddag zijn sopraan Fientje Hoogstad en het cabaretduo Bonusmateriaal.

Op 16 februari is er een tweede editie van ‘Een avond aan zee’, deze keer met Sjaak Bral als centrale gast. Hij ontvangt Verreck en Pleijsier, Farbod Moghaddam en Fabian Franciscus.

Ook Släpstick verzorgt twee avonden (20 en 21 februari) een optreden tijdens Club Lourdes aan zee. Daarnaast kan je nog gaan kijken naar o.a. wereldmuziek, Amsterdam Magic Show en een tribute aan Miles.

Meer info en tickets:
www.zuiderstrandtheater.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...