www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Arjen Lubach

Vanavond is Arjen Lubach te gast bij Wintertijd. NPO2, 23.00 uur.

“Arjen Lubach was pas twaalf toen zijn moeder aan kanker overleed. Hij vond troost bij Nirvana en The Doors, die hem hielpen bij het zich afzetten tegen zijn gelovige opvoeding die zo wreed werd verstoord. Aan de hand van muziek van onder anderen Tori Amos, Eefje de Visser en The Foo Fighters vertelt Arjen Lubach op zondag 5 januari zijn levensverhaal aan Harry de Winter in het programma Wintertijd .

‘Toon mij je platenkast en ik zeg je wie je bent’. Presentator en creatief producent Harry de Winter gaat in Wintertijd 2020 in vijf afleveringen met vijf topgasten een goed gesprek aan over hun leven aan de hand van fantastische muziek. Zelf een bevlogen muziekmissionaris, en inmiddels beeldend kunstenaar, nodigt De Winter bekende Nederlanders uit in zijn atelier om over hun mooiste platen te horen: van klassiek, popmuziek, jazz en soul tot wereldmuziek.”

Wintertijd 2020 is geproduceerd door Sarphati Media en wordt van 1 tot en met 5 januari 2020 door NTR op NPO 2 uitgezonden.

foto: Mark de Blok

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.