www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theatervoorstelling Heppie De Peppie van Roue Verveer vertoond bij Pathé op Blue Monday

De derde maandag van januari is het Blue Monday, oftewel de meest depressieve dag van het jaar.

Bioscoopketen Pathé heeft besloten zijn bezoekers die dag wat op te vrolijken en vertoont daarom op 20 januari, de dag waarop dit jaar Blue Monday valt, in 19 van zijn zalen de theatervoorstelling Heppie De Peppie van Roue Verveer.

“Roue Verveer behoort tot de grote jongens in cabaretland. De zalen zitten vol, zijn big smile spat regelmatig van het tv-scherm en hij heeft met zijn boek Waarom? Daarom! een bestseller op zijn naam staan. Zijn nieuwe show belooft weer op-en-top Roue te worden: een stortvloed aan hilariteit, scherpe grappen, slimme improvisaties en zelfspot.”

Meer info en tickets:
www.pathe.nl

Heppie de Peppie – Pathé Bioscoop Trailer

Attentie‼ Attentie‼Maandag 20 januari 2020 is “Blue Monday”, de meest depressieve dag van het jaar 😳 Maar daar ga ik een stokje voor steken!! Op die dag is mijn voorstelling “Heppie de Peppie” te zien in de Pathé bioscopen in heel Nederland 🎉🎉 Het is een primeur!!Nog nooit eerder werd een standupcomedy show op deze manier vertoond💪🏾 Koop je kaarten nu via www.pathe.nl/heppie-de-peppie en kom met al je vrienden keihard lachen! #LeefEnLach #HeppieDePeppie #InDeBios #Gezelligheid

Geplaatst door Roue Verveer op Maandag 30 december 2019

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...