www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra shows Waardenberg en De Jong

Aanstaande zaterdag gaat de voorstelling van Waardenberg en De Jong in première in het nieuwe Luxor Theater. In april startte de kaartverkoop voor de serie: de ruim 26.000 kaarten waren binnen een mum van tijd uitverkocht. Daarom maakte producent Luxor Theater Rotterdam vandaag bekend dat het duo in juni twaalf extra voorstellingen speelt. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 11 januari om 12.00 uur.

“Waardenberg en De Jong spelen in het Luxor Theater een compilatie van hun oude scènes, hier en daar in een nieuw jasje gestoken. Het theaterduo heeft een retrospecitef gemaakt van de zes theatershows die het maakte in de periode 1987-1999. In deze show zien we het typerende theater van Waardenberg en De Jong in hun fysieke en absurde stijl, veelal in de oorspronkelijke decors. Ze zijn ouder geworden, maar vastbesloten de anderhalf uur theater tot een goed einde te brengen.”

De voorstelling is uitsluitend te zien in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.
www.luxortheater.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.