www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Alloo bij Jacques Vermeire

Vandaag herhaalt de Vlaamse commerciële zender VTM ‘Alloo bij Jacques Vermeire’.

Hierin volgt presentator Luk Alloo iedere week een bekende Vlaming. Hij vraagt hen de kleren van het lijf en neemt zijn gasten mee naar plekken die ooit belangrijk voor hen waren, wat resulteert in ontboezemingen en revelaties, alsook warme en menselijke portretten.

In de aflevering van vandaag volgt Alloo Jacques Vermeire. Vermeire is dit seizoen op tournee met “De Drie Grijzen”, de theaterversie van het spelprogramma De Drie Wijzen, wat de doorbraak betekende voor Vermeire, die toen al jarenlang aan de weg als komiek aan het timmeren was. Alloo neemt Vermeire mee op een trip down memory lane. Ze trekken samen naar onder andere zijn oude scholen, de abdij van Averbode en het Mechels Miniatuur Theater.

“Alloo bij” is vanavond te zien op VTM om 21u35.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...