nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op StudentenKamerFestival StuKaFest

In februari vindt in verschillende studentensteden StuKaFest (StudentenKamerFestival) plaats. Op die avond ontvangen studenten het hooggeëerd publiek in hun kamers in de binnenstad, waarbij verschillende studentenkamers worden omgetoverd tot minitheaters en artiesten intieme optredens geven. Er is ook ruimte voor cabaret tijdens deze avonden.

Voorafgaand aan het festival stel je zelf je eigen programma samen. Elke artiest treedt drie keer op. Tussen de rondes door is er steeds een half uur pauze, zodat je voldoende tijd hebt om naar de volgende kamer te gaan. Na de laatste ronde gaan zowel publiek als artiesten los op het eindfeest, oftewel Stukafeest.

StuKaFest vindt plaats in Amsterdam (19 februari met o.a. leden van Comedytrain en de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2020), Delft (27 februari met Lisa Ostermann), Eindhoven (13 februari), Enschede (13 februari met o.a. een selectie van de Cameretten deelnemers en Bovenste Knoopje Open), Groningen (20 februari met een selectie van de Cameretten deelnemers), Leeuwarden (14 februari met een selectie van de Cameretten deelnemers), Leiden (6 februari), Middelburg (11 februari), Nijmegen (5 februari met o.a. Vlamousse en Chris Verlaan), Rotterdam (21 februari), Tilburg (6 februari), Utrecht (12 februari met o.a. Marieke Peper en een selectie van de Cameretten deelnemers) en Zwolle (28 februari).

Niet alle steden hebben hun programma al aangekondigd – dit wordt de komende weken vervolledigd.

Meer info en kaartjes:
www.stukafest.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...