www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Toren C, Ilse Warringa, Ronald Goedemondt

De huidige, zevende, serie van Toren C wordt de laatste. Dat maakten Maike Meijer Margôt Ros gisteren bij DWDD bekend. Ze vinden het na twaalf jaar tijd voor wat anders.

Ilse Warringa gaat meewerken aan de nieuwe satirische show Nieuw Zeer van de NTR. Het wordt een scherpe, actuele sketch-serie over hedendaags onbegrip en onvermogen, over de pijnpunten van alledag: ‘ van nepnieuws tot zorg, van klimaat tot ‘me too’. Nieuw Zeer wordt vanaf 1 maart uitgezonden op NPO3.

Ronald Goedemondt promoot een nieuwe app van het Wereld Natuur Fons (WWF). De Plastic Afvallen app. Deze app bestaat uit een 30 dagen challenge waarmee je stapsgewijs en op een leuke manier kunt afvallen van je wegwerpplastic gebruik. Goedemondt is één van de mensen die deze challenge “Ronald Goedemondt aangaat “tegen de ‘PET-rolletjes’ en de ‘calo-rietjes’”. De Plastic Afvallen app is (gratis) te downloaden via de Appstore en Google Play Store.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...