nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Richard Groenendijk, Kamagurka, Annie M.G. Schmidt

Richard Groenendijk vertolkt de rol van Koning Herodes in de voorstelling Jesus Christ Superstar in Concert, die in april vier keer in de Nederlandse theaters wordt opgevoerd (6 april Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, 7 april De Kring in Roosendaal, 13 april de Spiegel in Zwolle en 14 april in de Stadsschouwburg in Nijmegen).

Van 18 januari t.e.m. 8 maart loopt er in Art Depot in Bonheiden (BE) een tentoonstelling van Kamagurka. Er worden meer dan 50 werken getoond, waaronder cartoons, inkt en acryl-schilderijen op papier, acryl schilderijen op doek en lithos.
Meer info:
www.artdepot.substack.com

Er wordt een kakkerlakje uitgebracht van Annie M.G. Schmidt: ‘Het is over’. “Die man die thuiskwam, ‘s avonds laat, Zo moedeloos en prikkelbaar, Dat alles is mijn zorg niet meer, Dat is nou allemaal voor haar, Ze mag hem hebben.” Kakkerlakjes zijn geïllustreerde boekjes van Uitgeverij Loopvis met korte verhalen, gedichten, rijmpjes. De Kakkerlakjes hebben verstuurallures, net als kaarten in een regulier kaartenrek – ze zijn klein genoeg om te versturen met de post om bijvoorbeeld iemand een hart onder de riem te steken, iets over jarig, ziek of verdrietig zijn, enz.
www.kakkerlakjes.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...