www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nele Bauwens maakt muzikale oudejaarsconference

In navolging van Geert Hoste en Michael Van Peel, en afgelopen jaar Kamal Kharmach en Bert Gabriƫls, gaat Nele Bauwens nu ook een oudejaarsconference maken.

Zij wil het totaal anders doen dan haar voorgangers en gaat er een muzikaal jaaroverzicht van maken, zo verklaart ze zelf. Maar een muzikale oudejaarsconference is echter niet nieuw – Jeroen van Merwijk deed haar dit al voor.

Vanaf december gaat Bauwens in Vlaanderen toeren met haar oudejaarsconference. Bij het schrijven krijgt ze de hulp van Sam De Graeve, bekend als eindredacteur van de quiz De slimste mens ter wereld. Ze zal begeleid worden door de bigband The Whodads. Regie is in handen van Raf Walschaerts (Kommil Foo).

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...