www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Deelnemers Let’s Make Comedy bekend

De deelnemers van Let’s Make Comedy zijn bekend.

Volgende kandidaten strijden tijdens de voorrondes voor een plekje in de kwartfinale op 4, 5, 11 en 12 maart: Arno Kok, Bart Buitinck, Benedetto Zurlo, Catalijne Wezelaar, Coen van den Aardweg, Elisabeth Brugman, Fons Haver, Frank Brink, Harry Hol, Hermes Ahmadi, Huibert-Jan van Roest, Jason Tegelaar, Jasper Nieuwenhuis, Jeroen Bloemhoff, Jeroen Jonker, José Schuringa, Kamal El Moussaoui, Kim van den Heuvel, Koen West, Leander van Doorn, Loek Marneffe, Maarten Vissers, Mano Szollosi, Marc van Gestel, Marc Pluijmaekers, Marieke van Laar, Mariëlle Dekker, Midge Hazewinkel, Mikaela Burch, Nadaav Chermon, Nadja Schijveschuurder, Nik Goedemans, Nira Tal, Paul London, Rachel Morton-Young, Rami Navi, Rangarajan Paidakula, Raoel Fatehmahomed, Robbert Jan Wiggerts, Ruud Vos, Sammy van der Vaart, Samir Dahha, Sharon Em, Sjoerd Janssen, Stephen Bell, Tarik Cakir, Thom Gerrits, Tim van ’t Hul, Tim Kroezen en Vincent Voeten.

Er zijn acht voorrondes, vier kwart- en twee halve finales (18 en 19 maart) in de provincie Gelderland. De grote finale is op 21 maart 2020 in het Posttheater te Arnhem. In oktober en november volgt er nog een finalistentour.

Vanuit de Vereniging Gelderse Podia (VGP) is de wedstrijd Let’s Make Comedy opgestart: nieuw talent krijgt de kans om dicht bij huis een open podium bij één van de deelnemende Gelderse podia vlieguren te maken door deel te nemen aan het Let’s Make Comedy festival. Het project vindt plaats in de gehele provincie Gelderland en is nieuw en onderscheidend, enerzijds door de unieke samenwerking tussen de deelnemende podia en anderzijds door de diversiteit van de deelnemende kandidaten.
www.letsmakecomedy.nl

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...