nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Sjaak Bral, Marc-Marie Huijbregts, Remko Vrijdag

Sjaak Bral zal voorlezen tijdens het Nationale Voorleesontbijt op woensdag 22 januari. In alle filialen van Bibliotheek Den Haag wordt deze ochtend voorgelezen aan kinderen uit ‘Moppereend’, het Prentenboek van het Jaar 2020. Bral leest in bibliotheek Haagse Hout twee keer voor om 09.00 en 10.15 uur. Daarna ontbijt hij met de kinderen. Dit is de aftrap van de Nationale Voorleesdagen (22 januari t/m 1 februari). Het volledige programma staat op:
www.bibliotheekdenhaag.nl

Marc-Marie Huijbregts gaat komend seizoen weer het theater in met de voorstelling ‘Uitgesproken’. Dat maakte hij in DWDD bekend. De try-outs starten in oktober. Huijbregts laatste voorstelling was de oudejaarsconference ‘Onderweg naar morgen’ uit 2018.

Remko Vrijdag zette als Mark Rutte de opening van een tentoonstelling van Morren Galleries luister bij. Hij kwam als minister-president Rutte speechen, ging met kunstenaars en bezoekers van de galerie op de foto en stak – nu het nog mag – wat knalvuurwerk af. RTV Utrecht heeft er beelden van.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.