www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Avond van de Kleinkunst

Op 7 april presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival in de Kleine Komedie de ‘Avond van de Kleinkunst’. Jonge kleinkunstenaars en talentvolle popmuzikanten maken een vervolglied op bestaande liedjes en die presenteren ze deze avond.

Veel Nederlandstalige klassiekers, zoals b.v. Anne van Herman van Veen of Oerend Hard van Normaal behoren tot ons cultureel erfgoed, maar ze hebben een open eind. Het zijn verhalen die niet helemaal zijn afgerond en die vragen om een antwoord. Dat antwoord werd vorig jaar gegeven tijdens de Avond van de Kleinkunst: hoe is het vergaan met Anne? En met Bertus en Tinus uit Oerend Hard? Na het succes van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven en wordt er opnieuw aan klassieke liedjes een nieuwe klasse gegeven.

Waarheen leidt de weg die wij moeten gaan? Het Amsterdams Kleinkunst Festival komt met antwoorden. Samen met jong talent. En muzikanten uit de popwereld. Eerst hoor je het origineel. Daarna het vervolg.

De namen van de optredende artiesten worden later bekend gemaakt.

De Avond van de Kleinkunst is een initiatief van AKF Deluxe, in samenwerking met Volgspot.

Voor meer info en kaarten:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...