www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Vlaamse telecomprovider zet comedians in tijdens Blue Monday

Morgen, 20 januari, is het Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar.

De Vlaamse telecomprovider Telenet besluit hier iets aan te doen. Wie bij hun een abonnement van Play en Play More heeft, krijgt toegang tot ruim 25 theatershows van Vlaamse comedians, waaronder Alex Agnew, Xander De Rycke, Urbanus, Adriaan Van den Hoof en Jacques Vermeire. Daarbij zit materiaal, dat (nog) nergens anders te vinden is, zoals de vroege shows van Urbanus of de meest recente van Adriaan Van den Hoof en Jacques Vermeire.

Voor wie geen Play-abonnee is, staat op 20 januari een speciale Comedy Helpdesk paraat: de hele dag bemannen Urbanus, Adriaan Van den Hoof en Jacques Vermeire tussen 10u00 en 15u00 de centrale van de Comedy Helpdesk en zoveel mogelijk mensen aan het lachen te krijgen. Een hele dag lang bellen de drie comedians naar de ingezonden nummers en voeren ze zelf hun leukste nummertjes op.

Wil je opgebeld worden door een van hen, kan je maandag vanaf 6u00 je telefoonnummer achterlaten op:
www.telenet.be

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...