www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lieven Scheire, Erhan Demirci, Bronzen Urbanus

Lieven Scheire is te zien in het derde seizoen van het Eén-programma ‘De Columbus’. Daarin trekt presentator Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Het is een programma over onthaasten en genieten. Ze verplaatsen zich met een tot mobilhome omgebouwde bus: de Columbus. Het is nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen wordt uitgezonden.

Erhan Demirci is een van de artiesten, die in november met de luisteraars van Radio 2 (BE) meegaat op de Radio 2 cruise naar de Verenigde Arabische Emiraten.
Meer info:
www.radio2.be

Priester op rust Rik Devillé mocht afgelopen weekend de Bronzen Urbanus ontvangen uit handen van Urbanus. Met dit beeldje van Urbanus huldigt de cultuurraad een vereniging of een persoon uit Tollembeek, de gemeente van Urbanus, met een bijzondere culturele verdienste.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...