nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Staking VRT – herhaling aflevering Taboe en Clinch

Omwille van het ontslag van CEO Paul Lembrechts is er vandaag een staking bij de Vlaamse openbare omroep – alle tv-zenders voorzien in een alternatieve programmatie.

Daardoor wordt er op Eén een aflevering van Taboe met Philippe Geubels herhaald: Geubels trekt op avontuur met vier mensen die homo of lesbisch zijn en speelt voor hen een comedyvoorstelling over holebi’s. Taboe wordt uitgezonden om 21u05.

Op CANVAS wordt een aflevering van Clinch herhaald, de fictiereeks geschreven Roy Aernouts en met, naast Aernouts zelf, ook Wim Helsen en Nico Sturm in de hoofdrol. In iedere aflevering belanden de personages van Aernouts, Helsen en Sturm in een moeilijke situatie. Net als de uitweg nabij lijkt, valt er een lijk uit de kast. Clinch is te zien om 22u40.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...