nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ali Wong naar Nederland

Ali Wong komt naar Nederland: op 25 juni staat ze in AFAS Live met haar Milk & Money Tour.

De Amerikaanse Wong brak in 2016 definitief door met haar Netflix stand-up special Baby Cobra, die ze filmde terwijl ze zeven maanden zwanger was. De special sloeg in als een bom, met als gevolg dat Ali al snel een van de populairste Halloween-kostuums werd. Mannen en vrouwen verkleedden zich met de iconische rode bril, het gestreepte jurkje en een zwangere buik.

Haar tweede special, Hard Knock Wife werd in 2018 door Netflix gelanceerd. Vorig jaar volgde de film Always Be My Maybe, waar ze zowel aan meeschreef als een hoofdrol in vertolkte. De film kreeg goede recensies en werd een groot succes: in de eerste vier weken keken er meer dan 32 miljoen mensen. Ook was Wong als stemacteur te horen in onder meer BoJack Horseman, The Angry Birds Movie en Tuca & Bertie.

Eind vorig jaar kwam haar boek Dear Girls: Intimate Tales, Untold Secrets & Advice for Living Your Best Life uit, en werd meteen een New York Times Bestseller.

Wong is naast bijzonder komisch en gevat ook goudeerlijk: geen enkel onderwerp is taboe. Dit, in combinatie met een uitzonderlijk charisma en een unieke timing, maakt van Wong een unieke stem in de comedywereld.

De kaartverkoop start vrijdag 31 januari om 10:00 uur via:
www.ticketmaster.nl

Categorie: International | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...