nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Huiskamerfestival Huiskamers op Stelten Den Bosch met o.a. Guido Weijers en Katinka Polderman

Op maandag 13 april 2020, tweede paasdag, vindt de tweede editie van het huiskamerfestival Huiskamers op Stelten plaats.

In 9 Bossche huiskamers staat (aankomend) talent geprogrammeerd – dit gaat van luisterliedjes tot cabaret.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende routes: Route Koningsweg (Route A), Route Bethani√ęstraat (Route B) en Route Peperstraat (Route C). Met jouw groep bezoek je de 3 voorstellingen binnen jouw route. In de eerste huiskamer wordt je ontvangen door een gids van de Koningstheateracademie. Het voordeel van in groepen een route te lopen, is dat iedereen bij aanvang van het optreden aanwezig is. Het nadeel is dat je misschien net een voorstelling in een andere route ook had willen zien – voor die mensen is er een hectische ronde: je kunt als extra, vierde, ronde helemaal zelf weten waar je gaat kijken.

Er zijn optredens van Bertram van Alphen, Kirsten van Teijn en Grof Geschud (Routet A), Katinka Polderman, Spruijt en Opperman en Tobi Kooiman (Route B), Joran & Bart, Beperkt Houdbaar en Thijs van de Meeberg (Route C).

Om 17.00 uur wordt Huiskamers op Stelten afgesloten met een optreden van Guido Weijers in Podium Azijnfabriek.

Kaartjes kosten ‚ā¨35.

Meer info en tickets:
www.huiskamersopstelten.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...