www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jörgen Raymann, Gerard Cox, Lander Severins, Vincent Bijlo

Jörgen Raymann is te zien in het nieuwe EO-programma De laatste 24 uur. Presentator Bert van Leeuwen gaat met de hypothetische vraag ‘Wat zou je doen als je laatste 24 uur zijn ingegaan?’ langs bij bekende Nederlanders. De uitzending met Raymann is te zien op 21 februari om 21u30 op NPO1.

Gerard Cox doet mee aan het tweede seizoen van reisprogramma ‘Beter laat dan nooit’. Hierin reist presentatrice Katja Schuurman samen met Cox, Willibrord Frequin, Barrie Stevens en Peter Faber naar Midden- en Zuid-Amerika (Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië). ‘Beter laat dan nooit’ is vanaf 22 april te zien op RTL 4.

Lander Severins spreekt de stem in van gorilla Chee Chee in de Vlaamse stemmencast van de nieuwe animatiefilm Dolittle, die vanaf nu in de Vlaamse bioscopen te zien is.

Vincent Bijlo moet per direct stoppen met zijn wekelijkse column in AD over wat hem opvalt op de radio. De beslissing werd genomen door de hoofdredactie van de krant. Dit betekent dat maandag zijn laatste column verschenen is.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...