nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Jena Friedman ook naar België

Nadat eerder al was aangekondigd dat Jena Friedman naar Nederland komt, volgt er nu ook een optreden in België: op 5 april staat ze in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

De Amerikaanse Friedman is een opkomend talent binnen de comedywereld en vergaarde fans en herkenning dankzij haar scherpe politieke stem. Haar one-woman-show ‘American Cunt’ ging in première tijdens het Edinburgh Fringe Festival in 2016 en werd later uitgezonden als een special van een uur op Seeso. De special werd ongelofelijk goed ontvangen en zorgde voor een opstapje naar haar meest recente Adult Swim specials ‘Soft Focus With Jena Friedman’, waarvan het tweede deel in januari uit kwam.

Ze was recentelijk betrokken bij ABC’s ‘The Connors’. Daarna kwam haar regiedebuut, ‘Serial Dater’, een show gebaseerd op haar hit web-serie ‘Ted & Grace’. Jena’s eerdere credits omvatten het produceren van ‘The Daily Show with Jon Stewart’ en het schrijven voor ‘The Late Show With David Letterman’. Ze was ook panellid voor ‘Stephen Colbert’s Live Election Night Democracy’s Series Finale’ op Showtime in 2016.

Meer info en tickets:
www.arenbergschouwburg.be

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...