www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw album: Willem Vermandere

De Vlaamse kleinkunstzanger Willem Vermandere wordt deze maand 80 en brengt daarom een nieuw album uit, Confessies.

“Van wat moet dezen oude vent (van ’t jaar 40) nog verzinnen! Heeft hij al de rijmwoorden nog niet opgebruikt! Blijkbaar was er de voorbije drie-vier jaar nog wat voorraad. Laat mij nog maar wat “tjolen” door onze lage landen en mijn gedacht zingen over onze wereld. Hoor, ’t is Pol Depoorter op de snaren, Freddy Desmedt met toeters en blazers en Bart Caron op zijne contrabas. Ik mag zelfs wat meespelen op mijn klarinet. Kom schrijvelaar, zoek nooit krampachtig naar iets nieuws, de liedjes zelf zullen u vinden. Die zullen soms blij of bedroefd zijn, daar ben je geen baas over. Zing het en schreeuw het uit, weemoedig en opstandig, ’t is soms bijna kerkgezang en soms boertige hoempapa. Ik weet het, ge zult mij alzo moeten verslijten. Zoon Augustijn heeft dat in Oostende allemaal vastgelegd. ’t Was najaar 2019″. Aldus Willem.

Confessies wordt uitgebracht op 9 februari, de verjaardag van Vermandere, na afloop van zijn optreden in het Kursaal in Oostende (BE).

Tracklist:
1. Confessies
2. Mijn plekske PLEKSKE
3. Abeelen
4. Haast uzere
5. Ons kerkske
6. Jantjeverlodt
7. Gezegend
8. Dentjoolder
9. Potpourri
10. ’t Jaar 2040

Categorie: CD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...