www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Maartje en Kine in symphony: Eine Kleine Nachtmerrie

Maartje en Kine gaan een speciale samenwerking aan met de KHD – Koninklijke Harmonie Deurne: op 29 maart en 1 april brengen ze samen Eine Kleine Nachtmerrie.

“Het concert begint. De muziek is magnifique. Je kan een speld horen vallen. Dan begint het. De pianist verliest zijn hand door de pianoklep. De viool laat zich niet meer besturen. Bach verandert via Michael Jackson naar Mexican Hat Dance. Een nachtmerrie voor je oren en ogen. Luisteren en huiveren was nog nooit zo lekker.”

‘Eine Kleine Nachtmerrie’ is een show vol virtuositeit, muziek, zang en humor. Een voorstelling voor iedereen van 8 tot 88 jaar, voor klassieke muziekliefhebbers en voor iedereen die gillend wegrent bij het zien van het woord Mozart. Het resultaat van een unieke samenwerking tussen Maartje & Kine en Koninklijke Harmonie Deurne.

Meer info en tickets:
www.ccdeurne.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...