www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tony Woods te zien in Club Haug

Zaterdag 5 maart speelt de Amerikaanse comedian Tony Woods in de Rotterdamse Comedy Club Haug.

In oktober nam comedylegende Dave Chappelle de Mark Twain Award in ontvangst, de hoogste prijs die je in Amerika voor humor kunt ontvangen. In zijn dankwoord was de eerste naam die hij noemde, die van Tony Woods. The New York Times noemde hem ‘The dean of Washington’, “one of the finest, most underrated incubators of stand-up talent in the country.” Kijk naar Woods en je ziet soms verrassende overeenkomsten in het spel van Chappelle.

Comedyveteraan Woods brak zelf nooit door naar het grote publiek, maar geniet veel respect in de comedywereld. Hij was te zien op Comedy Central met een half uur special, HBO’s Def Comedy Jam, P. Diddy’s Bad Boys of Comedy, Showtime at the Apollo, BET’s Comic View en tourde langs in het buitenland gelegerde Amerikaanse troepen. Marcel Haug van Club Haug haalde hem al meerdere keren naar Nederland. Vorig jaar nog, toen met hulp van Woods comedian Louis CK naar het intieme Club Haug werd gehaald.

Voor meer info en kaarten:
www.clubhaug.com

Categorie: International | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.