nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Floris de Vree wint Puck’s Talent Cabaret

Op 8 februari vond de finale plaats van Puck’s Talent Cabaret. De winnaar van de wedstrijd werd Floris de Vree.

Hij krijgt de mogelijkheid een avondvullend programma in de theaterzaal van Huis van Puck te presenteren.

Nieuw dit jaar is dat finale van Pucks Talent Cabaret tevens een voorronde is voor Let’s make comedy, de Gelderse talentenjacht naar neuw cabaret talent. Dit houdt in dat de winnaar van Pucks Talent Cabaret automatisch door mag naar kwartfinale van Let’s make comedy. Eerder was gemeld dat zowel de eerste als tweede in Puck’s Talent Cabaret naar de kwartfinale van Let’s make comedy zou gaan – dit blijkt een communicatiefoutje tussen de Gelderse Podia en Huis van Puck te zijn geweest: enkel de winnaar, Floris de Vree, mag door naar de kwartfinale.

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...