nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Robert Long staat centraal tijdens kleinkunstfestival Mallejan

Op 13 april, Tweede Paasdag, vindt in Amersfoort de vierde editie plaats van het Mallejan festival. Dit festival wil een etalage zijn van de Nederlandse Kleinkunst met niet alleen optredens van bekende Nederlandse artiesten maar ook van jonge, veelbelovende kunstenaars. Dit jaar staat Robert Long centraal op het festival.

Op acht podia in de binnenstad zijn er om 13u00, 14u15 en 15u30 uur voorstellingen. Op elk van deze podia staat één artiest of groep: kleinkunstzangers, zangers van het Nederlandse theaterlied, cabaretiers of standup comedians. De bezoekers kunnen een route door de stad wandelen, die hen langs de diverse podia leidt. De optredende artiesten zijn o.a. Theo Nijland, Johan Goossens, Anne Neuteboom, Filip Jordens, Rosa da Silva en Roel C. Verburg.

Robert Long wordt geëerd met een hommage tijdens deze routes: Elke Vierveijzer, Mattijs Verhallen, Abke Bruins en leerlingen van Theaterschool De Springplank eren Long met hun versies van zijn liedjes.

Als slot komen alle artiesten langs in de grote finale in het Flint theater, waar gastheer Frank van Pamelen alle festivalartiesten ontvangt.

Meer info en tickets:
www.mallejanfestival.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...