www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Diederik Ebbinge presenteert Het Museum van Nederland

Diederik Ebbinge gaat samen met Dione de Graaff Het Museum van Nederland presenteren voor Omroep Max.

Hierin gaan ze op zoek naar objecten om een tentoonstelling over Nederland te maken – bedoeling is om Nederland ‘samen te vatten’ in één tentoonstelling. In vijf afleveringen stellen Ebbinge en de Graaff een collectie samen van objecten die stuk voor stuk iets vertellen over Nederland en de inwoners. Iedereen mag een voorwerp aandragen, bijvoorbeeld iets wat typisch Nederlands is of iets wat in de vergetelheid is geraakt, en experts zullen zich buigen over de aangedragen objecten. Na afloop van de tv-reeks wordt de tentoonstelling ook geopend voor publiek.

Het Museum van Nederland wordt vanaf zondag 10 mei op NPO1 uitgezonden.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...