www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Brigitte Kaandorp, Raymond van het Groenewoud, Sjors van der Panne, Paul Groot, Renée van Wegberg

Op 8 mei brengt Brigitte Kaandorp een eenmalig optreden met Xander Vrienten in het WestergasTheater te Amsterdam. Samen zullen zij diverse liedjes vertolken onder begeleiding van een speciaal samengestelde band. Meer info en tickets:
www.westergas.nl

Ter gelegenheid van zijn zeventigste verjaardag krijgt Raymond van het Groenewoud een eretegel in Koninklijke Stadsschouwburg van Brugge – de chansonnier woont immers al enkele jaren in Brugge. Het was oorspronkelijk de bedoeling om de tegel buiten te plaatsen, maar er was een probleem met de toelating, vandaar dat er een betere oplossing gezocht en gevonden is door de tegel in te passen in de binnenvloer.

Sjors van der Panne geeft op 8 augustus een concert in het Concertgebouw in Amsterdam waarin hij de mooiste liedjes uit het oeuvre van Robert Long brengt. Met gastoptredens van Paul Groot en Renée van Wegberg.
www.concertgebouw.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...